Strands IF Handboll

HudikProfil och Strands IF Handboll har tecknat ett samarbetsavtal inför kommande säsong 2021/22.

– Vi är övertygade om att Strands IF Handboll har något riktigt bra på gång och att lösa biljett till damernas resa mot Allsvenskan var en självklarhet för oss. Både jag och Andreas (Arvidsson), som äger HudikProfil, har varit aktiva i det lokala föreningslivet och att som företagare nu ha möjlighet att ge tillbaka är en självklarhet för oss. Nu ser vi fram emot att gå på match i vinter!, säger Thomas Sandberg, vd HudikProfil.

Strands IF Handboll ser fram emot samarbetet med HudikProfil.

– Det är med stor glädje vi kan presentera en ny partners till Strands IF Handboll inför kommande säsong 2021/22 – HudikProfil, ett äkta företag med stor portion engagemang och vilja att sätta kunden i förarsätet. HudikProfil är företaget som vill hjälpa alla kunder med sin profil, oavsett vad det handlar om. Här finns inga problem utan bara en massa möjligheter, allt från smått till stort, vilket passar oss inom sportvärlden perfekt. Tillsammans med Hudikprofil kommer också Strands IF Handboll att profilera sig i staden”. Det kommer tydligt att märkas, säger Robert Zetterquist, event- sälj- och marknadsansvarig i Strands IF Handboll.