HudikProfil och Edsbyns IF Bandy har tecknat ett femårigt samarbetsavtal gällande föreningens merchandise

– Vi är otroligt stolta över att få chansen att leverera merchandise till Sveriges bästa bandyfans, säger Thomas Sandberg, vd, HudikProfil.
– Edsbyns IF Bandy är glada att vi knutit avtal med en lokal leverantör som vi kan jobba närmare och ge våra supportrar mer unik och skräddarsydd merchandise, säger Clas Blom, marknadsansvarig Edsbyns IF Bandy.

Affären kring föreningars merchandise växer hos HudikProfil och nu är det klart att en av Sveriges mest framgångsrika bandföreningar, Edsbyns IF Bandy, väljer företaget som leverantör från och med säsongen 24/25.
HudikProfil och Edsbyns IF Bandy kommer tillsammans att bestämma aktuellt sortiment och arbetet kring nästa säsongs merchandise är givetvis redan i gång och den nya webbshoppen kommer att lanseras i höst.
Edsbyns IF Bandy är en av Sveriges mest framgångsrika bandyföreningar genom tiderna med 13 SM-guld, varav det senaste bärgades 2022.
HudikProfil blir officiell partner till Edsbyns IF Bandy, vilket bland annat innebär att företaget kommer att synas med led-reklam på Svenska Fönster Arena, presentera publiksiffran i samband med hemmamatcherna och givetvis ge föreningen ett ekonomiskt stöd samt kickback från allt som säljs i webbshoppen.
– Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete som kommer ta både HudikProfil och oss ett steg framåt, säger Clas Blom, marknadsansvarig Edsbyns IF Bandy.

FAKTA
HudikProfils samarbetsföreningar
Bergsjö Hassela Alpina, Bergsjö IF, Bergsjö Rid-och Körsällskap, Bjuråkers GIF, Dansklubben Glada Hudik, Edsbyns IF Bandy, Forsa IF, Harmångers Ridklubb, Hudiksvalls Basketbollklubb, Hudiksvalls Golfklubb, Hudiksvalls Gymnastikförening, Iggesunds Sportklubb, Järvsö BK, Ljusdals BK, Ljusdals Curlingklubb, Ljusdals Golfklubb, Strands IF Handboll, Tunalids Ridklubb.

Vill din förening veta mer om hur ni kan samarbeta med HudikProfil?
Kontakta Thomas Sandberg 070 503 96 14 / thomas@hudikprofil.se