HudikProfil och Hudiksvalls Gymnastikförening har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal

Företaget blir helhetsleverantör av kläder, profilreklam och all övrig exponering till Hälsinglands största idrottsförening.
– Vi har hittat ett koncept som kommer att göra stor skillnad både för oss som förening och våra medlemmar, säger Margareta Mörk, ordförande i Hudiksvalls Gymnastikförening.

HudikProfil inledde under förra året en stor satsning på det lokala föreningslivet och har på kort tid tecknat samarbetsavtal med många föreningar.
– Vi har fått ett gensvar vi knappt kunde drömma om och det känns väldigt roligt att vi får vara med och bidra till barn- och ungdomsidrotten, säger Thomas Sandberg, vd på HudikProfil.
Hudiksvalls Gymnastikförening är Hälsinglands största idrottsförening och från 1 augusti är HudikProfil deras nya leverantör av allt från föreningskläder till skyltar.
– Vi är otroligt stolta att HudikGympan valt oss och ser väldigt mycket fram emot vårt samarbete. Det känns extra roligt att få förtroendet från en förening som har över 1 200 medlemmar i alla åldrar, säger Thomas Sandberg, vd, HudikProfil.
Hudiksvalls Gymnastikförening ser också fram emot samarbetet med HudikProfil.
– Vi har fått en väldigt positiv bild av HudikProfil. Det gäller både deras satsning på föreningslivet i form av sponsring och konceptet för våra medlemmar med klubbkvällar, egen webshop och eget tryckeri, säger Margareta Mörk, ordförande i Hudiksvalls Gymnastikförening.

FAKTA
HudikProfils samarbetsföreningar
Bergsjö Hassela Alpina, Bergsjö IF, Bergsjö Rid-och Körsällskap, Bjuråkers GIF, Dansklubben Glada Hudik, Forsa IF, Harmångers Ridklubb, Hudiksvalls Basketbollklubb, Hudiksvalls Golfklubb, Hudiksvalls Gymnastikförening, Iggesunds Sportklubb, Järvsö BK, Ljusdals BK, Ljusdals Curlingklubb, Ljusdals Golfklubb, Strands IF Handboll, Tunalids Ridklubb.

Vill din förening veta mer om hur ni kan samarbeta med HudikProfil?
Kontakta Thomas Sandberg 070 503 96 14 / thomas@hudikprofil.se