HudikProfil och Strands IF Handboll har tecknat ett nytt samarbetsavtal inför säsongen 2022/2023

Företaget kommer att synas med reklamplats på Idrottshallen i Hudiksvall och på Strands Handbollsdamers matchtröjor.

Strands IF Handboll kommer också under hösten att göra en stor satsning inom föreningen som går under namnet ”Janne Vestbergs Handbollsakademi”.
– Strands IF Handboll gör en viktig investering för barn och ungdomar som vill spela handboll i Hudiksvall och Hälsingland. Det känns väldigt roligt att vi får vara med på ett litet hörn, säger Thomas Sandberg, vd på HudikProfil.

Allt fler föreningar upptäcker fördelarna med en lokal samarbetspartner med eget lokalt tryckeri och HudikProfil har nu samarbetsavtal med Forsa IF, Järvsö BK, Tunalids Ridklubb, Bergsjö IF, Hudiksvalls Golfklubb, Ljusdals BK, Harmångers Ridklubb och Ljusdals Golfklubb.

Vill din förening veta mer om hur ni kan samarbeta med HudikProfil?
Kontakta Thomas Sandberg, 073 503 96 14, thomas@hudikprofil.se